Handlevogn
Handlevogn (0)

            Speedrate MC Events

 

Handlevogn
Handlevogn (0)

Betingelser Trackdays/Banedager/Arrangement

 

Generelt:

  • Alle planlagte arrangementer i løpet av året vil bli publisert på vår kalender fortløpende.
  • All påmelding gjøres online via Speedrate-Racing.no
  • Påmeldingen er ikke gjeldende før betaling er utført og mottatt av SGRacing AS. Det blir sendt ordrebekreftelse på epost fortløpende etter mottatt betaling. 
  • Hvert arrangement vil inneholde detaljert informasjon ang. betaling, frister og annen relevant informasjon.
  • Påmelding er bindene dersom ikke annet er avtalt direkte med SGRacing AS.


Avmelding/avbestilling

  • All av-melding og avbestilling for våre arrangementer skal skje skriftlig på epost til Speedrate-racing@post.no. Annen form for av-melding/avbestilling er ikke gjeldende. 
  • Skulle en ønske å avbestille/kansellerer påmeldingen, vil SGRacing AS refundere påmeldingsavgiften dersom vi får solgt plassen din før arrangementsstart.
  • SGRacing AS godtar ikke videresalg av deltakerplasser uten at dette er kommunisert med oss på forhånd.  
  • Dersom du ikke har mulighet til å delta pga. forhold som kan dekkes av reiseforsikring, vil SGRacing AS gi nødvendig dokumentasjon for et eventuelt krav ovenfor forsikringsselskap.


Salg/Markedsføring i depot:

  • SGRacing AS tillater ikke slag av varer/tjenester i depot uten at dette er avtalt med oss på forhånd. 
  • SGRacing AS tillater ikke markedsføring av varer/tjenester/aktiviteter som konkurrerer med våre varer/tjenester/aktiviteter.  
  • Overtredelse kan føre til erstatningsansvar og bortvisning fra gjeldende arrangement. 
  • Salg/omsetning av brukt utstyr omfattes ikke av disse retningslinjene. 


Avlysninger – Force Majeure:

  • Dersom ett arrangement blir avlyst av SGRacing AS på eget initiativ, vil innbetalt deltakeravgift refunderes til alle påmeldte. 
  • Dersom ett arrangement blir avlyst pga hendelser som omfattes av Force Majeure, vil det ikke bli refundert deltaker/påmeldingsavgift. Selv om deltaker ikke har krav på refusjon, vil SGRacing AS jobbe for å finne en god løsning for alle parter ift. Gjeldende situasjon. 
  • *Retningslinjer for Covid-19 vil bli publisert og oppdatert i forkant av hvert arrangement*
     

Personvern
- Klikk her for å lese våre betingelser / kjøpsbetingelser.

Personvernerklæring & Informasjonskapsler (Cookies)
Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning.

 

Denne personvernerklæringen gjelder for Speedrate-racing.no

SG RACING AS (orgnr:925528838)  er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på påmeldingsjema og kontaktsjema. 


Våre vilkår:
Ved å besøke og bruke dette nettstedet (Speedrate-racing.no), godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Personopplysninger
Når du booker på speedrate-racing.no ber vi deg oppgi informasjon om fullt navn, e-post og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold samt ha mulighet til å kontakte deg hvis det skulle være behov. Denne informasjonen vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring mv. 
 
Informasjonskapsler (Cookies)
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er en tekststreng som blir lagret på din PC eller mobile enhet når du besøker speedrate-racing.no Denne er nødvendig for at du skal kunne registrere deg og gjennomføre et kjøp. Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av informasjonskapsler, kan du sørge for dette ved å endre innstillingene i nettleseren eller på enheten din. Det vil være mulig å se på produkter uten å bruke informasjonskapsler, men ikke å gjennomføre kjøp.

Tredjeparts leverandører, inkludert Google og Facebook bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på speedrate-racing.no til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. Speedrate-racing.no benytter seg av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook, Google AdWords og Google Analytics.
Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google og Doubleclick ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.
 
Personopplysninger til tredjepart
speedrate-racing.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Speedrate-racing.no. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten.

Personopplysninger og informasjon om bestillinger kan også bli utlevert til politi eller andre offentlige myndigheter hvis det er nødvendig for å overholde juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser eller forespørsler.

 

Kommunikasjon
Vi tilbyr alle våre kunder og brukere å motta meldinger med forslag, tips, tilbud og overraskelser gjennom nyhetsbrev på e-post. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du booker et event. Når du Booker i nettbutikken sender vi deg dessuten en e-post med ordrebekreftelse. Du kan når som helst melde deg av (eller på igjen) ved å kontakte oss på post@speedrate-racing.no

Å reservere seg mot alle typer henvendelser (annet enn den lovpålagte og nødvendige for å utføre tjenestene vi tilbyr) kan enkelt og gebyrfritt gjøres ved å ta kontakt med oss.

 

Rettigheter
Speedrate-racing har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.

Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Speedrate-racing.no ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Ansvar for innhold på nettstedet
Speedrate-racing.no endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

 

Registrering av besøk og opplysninger
Når du besøker Speedrate-racing blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

I tilfeller der du ønsker å handle i nettbutikken og/eller ønsker å melde deg på nyhetsbrevet vårt, vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.

 

Linker til andre nettsteder
Speedrate-racing kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.


Sikkerhet
Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom Speedrate-racing.no

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss via e-post.

 

Kontaktinformasjon
Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettbutikken samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på Post@speedrate-racing.no