Nyheter

Vi deler nyheter, resultater og spenndene info med dere iløpet av sesongen.

Trackday 7-8 Mai

 

Vi startet fredag morgen med opprigging, mørke skyer og mye vind som hang over oss. Ferdig opprigga klokka 12:15 så åpnet himmelen seg, regn som ikke engang hovedstaden av regn, Bergen, kunne matchet. Første deltaker kom rullende inn i depo rundt 12:00 og etter dette kom de på løpende bånd, Ripel'n kom rullende inn ganske sent med lastebil og fullt team for å kjøre test hele helga.

 

Utover fredags kvelden var de fleste på plass og folk var ferdig rigga opp, noen tok tidlig kveld og noen SEN kveld - stemningen var på topp over hele linjen og folk krysset fingrene for en skyfri himmel med sol å tørre veier resten av helgen.

 

Lørdag morgen kom etter noe som føltes ut som flere døgn med venting og hver cm av banen var tørr, ikke en sky på himmelen - første gruppe gikk ut på banen 09:00 og vi holdt det gående til siste gruppe kjørte av banen 19:20. Catering firma stod for mat å drikke fra 11:00 - 17:00 så folk slapp å gå sultne og ikke minst, hadde energi ut dagen. ASM hadde telt med mye demo sykler, som de som ville og kunne fikk prøve gratis på banen under hele helgen. På kvelden samlet folk seg rundt, noen hadde en oppsummering av dagen, andre nøt tilstedeværelsen og noen med glasset hevet.

 

Søndag våknet vi nok en gang til sol å skyfri himmel, noe mindre vind å om mulig - enda bedre kjøreforhold. Noen morgenfugler var oppe tidlig og hadde seg en joggetur rundt banen før kjøringen begynte, mens resten stod opp til "normal" tid. Alt gikk smertefritt og vi var utpå banen i fra 08:30 - 19:00 sett bort fra kirketiden fra 11:00 - 13:00.

 

Topp 5 runde tider for helga:

Nr 1:   1:13.299 - Marius Jensen

Nr 2:   1:16.066 - Daniel Grøtting

Nr 3:   1:16.468 - Frank Tøsdal

Nr 4:   1:16.650 - Kristian Skjørshammer

Nr 5:   1:17.046 - Tommy Ellertsen

 

 

Vi startet å pakke ned etter siste heat og har ingenting annet å si enn at vi gleder oss til neste gang, speedrate-racing har 1 ambisjon og det er å bli bedre og større å viktigst av alt, tilfredstille alle våre medlemmer med de behov de skulle ha. Takk for denne gang og håper på gjensyn 17-18 juli.