Nyheter

Vi deler nyheter, resultater og spenndene info med dere iløpet av sesongen.

Fredag:

Pga dårlig vær og mye regn ble det lite kjøring og første trenings runden som skulle gått 09:00, ble først kjørt 16:30 🌧🌧

Alle fikk kjørt 1-2 heat hver så vi fikk en liten feeling av banen. Mtp mye vann på banen samt at det var kjørt drifting for en uke siden så tror jeg alle kan skrive under på at det var dårlig føre og glatt 😬 Vi krysser fingrene for tørr asfalt i morgen og at vi får starte etter planen, første kval 09:00 og første løp 15:15 🙏

Daniel har som nevnt i feeden tidligere i kveld fått en utfordring. Kommer han under 0.59 i morgen så får han sponset 20 000,- av Tøsdal Maskinstasjon A/S. Update ang dette kommer i morgen 🔥🔥🔥

Vi i speedrate-racing ønsker alle våre sjåfører masse lykke til i morgen og vi forventer at det blir med noen pokaler hjem 🎉🎉

Lørdag/søndag

Søndag morgen var det rundt 8°, sol, tørr asfalt og vindstille. Temperaturen tok seg fort opp til 13° 🌞

Dagens første løp var FFA (løp 1) som ble utsatt fra lørdag og det kjørte Kristian #188 - han startet på P7 og kjørte seg opp til 1. plass 🏆 Han følte selv at det burde gått mye raskere men det holdt underlig nok sier han selv 😅🔥

Neste løp som var NM Superbike (løp 2) kjørte Daniel #181. Han var litt skuffet over eget tempo samt at det var litt sleip bane, men traff inn der han siktet i rekka og endte på 5. plass ✅️  Startet på P8.

Dagens tredje løp som ble kjørt av Troy #87 i klassen NM Supersport 300 (løp 2) gikk veldig bra. Han lå å kjempet i høyt tempo med mye fighting sammen med topp 3 og endte til slutt på en 2. plass 🏆

Neste løp var det Kristian #188 sin tur igjen, NC Superbike (løp 2). Han sleit med å få god driv ut av svingene samt var usikker på føret da det såvidt begynte å kom noen dråper med regn på visiret under løpet - men det endte opp med solid 3. plass 🏆

Etterfølgt kom NC Superstock 600 der Fredrik #11 gikk inn for FULL SEND‼️ Han startet på P5 og lå å pusha på, tok flere på innbremsing å klatret oppover rekka. Når han hadde komt opp på 2. plass og holdt på å hente inn første så gikk han ut i Cafesvingen 💥 Alt bra med Fredrik og sykkel ser grei ut ✅️

En sliten Kristian #188 klatret igjen opp på sykkelen for å kjøre sitt siste løp for denne helga - FFA (runde 2). Han startet på P7 og kjørte enda en gang opp til pall - 2. plass 🏆

Siste løpet for helga var NC Juniorsport 300 og nå var det endelig Trym sin tur 🔥🔥 Han startet på P2 og kjempet HARDT hele løpet, ble forbikjørt - hentet seg inn igjen og kjempet videre. Det endte med en 4 plass 🏆